Tips

Hier geven wij tips bij het bereiden van jouw ei. Weet jij zelf een tip die er nog niet bij staat? Plaats dan een reactie!

1. Als je het ei kapot tikt, doe het dan altijd op een rechte ondergrond (het aanrecht bijvoorbeeld) zodat de schil wel kapot gaat maar niet naar binnen wordt gedrukt. Doe je het namelijk op de rand van een bord of pan, dan gaat de schil naar binnen toe en als je het ei dan in de pan wilt gooien komen er vaak stukjes van de schil in je ei terecht.

 

2. Voor een spiegelei, dit is een ei met een hele dooier. Om een perfect spiegeleitje te bereiden raden wij aan om verse eieren te gebruiken. Dit komt omdat bij verse eieren een stevig vlies om de dooier zit, dit zorgt ervoor dat de dooier gemakkelijker heel blijft.

 

 

3 gedachtes over “Tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s