Gebakken ei met knakworst

1-2-3-4-

Met dit eitje heb je een extra lekkere bijsmaak, trek een blik of pot knakworst open en snij de knakworst in stukjes en verdeel het over je ambachtelijke ei.

benodigdheden:

– 3 Eieren

– Knakworst (naar eigen keus hoeveelheid knakworst)

– Italiaanse kruiden

– Zout

– Peper

– Klont boter

– Ruime pan

Speciale opmerkingen: Snij de knakworst in schijfjes en verdeel het over het geheel van het ei. Door de dooier heel te houden voorzichtig het ei breken en rustig in de pan laten vallen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s