Ei soufflé (kaas)

foto 3

Met dit eitje is het pas echt smullen! Benieuwd hoe die smaakt? Check de benodigdheden en begin snel.

Benodigdheden:

–  2 Eieren

– 2 Plakjes jong belegen

– Scheutje melk

– Zout

– Peper

– Klont boter

– Ruime pan

Speciale opmerkingen: Zorg dat je het ei goed klopt met melk en diverse kruiden die je erbij kan toevoegen. Doe het mengsel in de pan en leg er de plakjes kaas overheen. Laat het even bakken en klaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s